Operatörer till Rolbas nya RECOMB

Norva24 söker Operatör till RECOMB.

Gillar du att påverka och stå i händelsernas centrum? Vill du arbeta inom en av Sveriges viktigaste branscher? Om ja, då är det kanske just dig vi söker. Norva24 Söderlindhs söker nu en pilotoperatör till Rolbas nya recycler i Malmö.

Framtiden ser ljus ut för Norva24 Söderlindhs då vi successivt har tagit nya marknadsandelar under de senaste åren. Den senaste tiden har vi dessutom vunnit några större upphandlingar i Skåne och behöver nu förstärka organisationen med erfarna spolbils operatörer.

Chaufförer/Operatörer

Norva24 Söderlindh har en fortsatt stark tillväxt genom ständigt ökad efterfrågan vilket innebär fler kunder, utökat geografiskt område och behov av fler medarbetare. Vi har nu fått fler entreprenader och söker operatör till vår tjänst: Recycler i Malmö.

Kunderna är allt från kommuner och företag till privatpersoner. Du ingår i ett team på cirka 15 chaufförer/operatörer. Arbetstiden är dagtid, men beredskap kan på sikt komma att ingå i ditt arbete. Vårt verksamhetsområde är västra Skåne med utgångspunkt Malmö.

Du kommer att få arbeta för ett stabilt, framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Företaget finns i Helsingborg och Malmö.

Din bakgrund

För att vara intressant för tjänsten krävs C-körkort samt YKB. Meriterande är CE-kort, ADR, arbete på väg och Heta arbeten. Vi ser det som meriterande om du har kompetens inom bygg, anläggning, VVS eller liknande. Som person är du kreativ och gillar ett fysiskt arbete. Du är serviceinriktad, självständig och sätter alltid kunden i fokus.

Har du frågor ang. tjänsten, kontakta Driftchef, Jerry Gunnarsson
tfn: 0730 878 111
e-mail: jerry.gunnarsson@norva24.se

eller
Mats Hallström tfn: 0730 878150.

Om anställningen

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tills vidare
Anställningsform: Tills vidare med 6 månaders provanställning.
Antal jobb: 1
Lönetyp: Fast månadslön.

Var ligger arbetsplatsen?
Trehögsgatan 3, Malmö.

Sök jobbet

Mejla din ansökan till: jerry.gunnarsson@norva24.se